Това заявnпред bTV председателят на Български възход“ Стефан Янев относно връчения от президента трети

...
Това заявnпред bTV председателят на Български възход“ Стефан Янев относно връчения от президента трети
Коментари Харесай

Стефан Янев: Всеки ход, който е направен, и всяко решение, което вече е взето, са правилни

Това заявnпред bTV председателят на " Български напредък “ Стефан Янев относно връчения от президента трети мандат, който отиде при БСП.

 

" Сега е належащо да участваме в разговор и да търсим решение “, уточни той и отхвърли да разяснява дали Румен Радев е бил повлиян от абсурда с " Нексо “.

 

" Това, че " Български напредък “ е основал среда за разговор, не значи, че сме били вторачени в третия мандат. Реалността е такава, че една парламентарна група с 12 депутати мъчно би могла да приказва по избрани политики и те да бъдат чути от другите партии. Разбира се, го вършим, само че разновидностите за този мандат бяха няколко “, разяснява Янев.

 

" През последните месеци се промени общественото говорене. Диалогът и лидерските срещи са тематика, която съм сложил още при започване на 48-ото Народно заседание, само че виждаме, че в този момент е определен разновидността да се приказва през медиите, а това носи чувството, че нещо се е трансформирало “, сподели още той пред bTV.

 

Според него лидерската среща няма за цел да реши всички въпроси, а да дефинира главните насоки на бъдещия диалог и да ревизира какви са настройките и до какъв брой може да се разчита на съставяне на болшинство.

 

Лидерът на " Български напредък “ уточни, че и този път е значимо да има съдружно съглашение и посочи, че към момента партията му няма покана за среща.
Източник: frognews.bg

СПОДЕЛИ СТАТИЯТА


Промоции

КОМЕНТАРИ
НАПИШИ КОМЕНТАР